Başkan Altınsoy Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Ali Altınsoy, Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’a önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Ali Altınsoy, beldenin sportif faaliyetlerinin arttırılması amacıyla Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü ile görüşme yaptı.

Ziyaret esnasında Yenikent Beldemizde gençlik ve spor alanında yapılması hedeflenen çalışmalar hakkında görüşme yapan İl Müdürü Yıldız ve Yenikent Belediye Başkanımız Ali Altınsoy, gençlerin spora teşvik edilmesi ve sportif aktivitelerle sağlık yaşam uygulanması yönündeki çalışmalar ele alındı.

İl Müdürümüze göstermiş olduğu ilgiden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.

İl Müdürü Aslan Yıldız'da nazik ziyaretlerinden ötürü Belediye Başkanımız Ali Altınsoy’a teşekkürlerini sunarak çalışmalarında başarılar diledi.