Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Açıklama: Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 24 Mayıs 2020
Geçerli Tarih: 28 Ekim 2020, 05:14

Başkan mesajında:

“Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bütün bu değerleri barındıran Ramazan Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir.

Bütün dünya da olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs salgını olumsuz etkilerini gösterdi. Bu sıkıntılı günlerimizi sağlıklı atlatabilmemiz için alınan tedbirlere uyarak bayramımızı sevdiklerimiz için evlerimizde kalarak geçirmeliyiz.

Bu vesileyle Ramazan Bayramının insanlığa, İslam alemine, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

Mehmet Emin YUMUŞAK