Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Açıklama: Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 30 Nisan 2020
Geçerli Tarih: 28 Ekim 2020, 05:11

" 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI “
Bugün işçinin ve emekçinin alın terinin kutsal olduğunu bir kez daha hatırladığımız çok özel günlerden birisidir.

Dünyada neyi görüyorsak muhakkak ki emek vardır. İşçinin alnının teri ve kutsal emeği ile üretilen tüm değerler bizler için de şüphesiz çok önemlidir. Bu emek her anlamı ile hatırlanmalıdır. Dinimizde işçinin ve emeğine değer vermiş ve Sevgili Peygamberimiz ‘İşçinin alın teri kurumadan hakkını veriniz’ buyurmuşlardır.Biz de bu önemli günde tüm çalışan emekçilerimizin kalben ve maneven yanında olmaya devam edeceğiz.

Onların emeklerinin varlığının bizler için ne kadar büyük şans olduğunu her zaman hatırlayacağız.

Ayrıca bu özel günde belediye bünyesinde çalışan emekçi kardeşlerimizin emeklerinin daima yanında olacağız. Tüm bu düşünceler ile tüm işçilerimizin 1 Mayıs İşçi Emekçi Bayramını gönülden kutluyorum.

Mehmet Emin YUMUŞAK
Yenikent Belediye Başkanı