Berat Kandilimiz Mübarek Olsun

Açıklama: Belediye Başkanı Mehmet Emin YUMUŞAK, Berat Kandili münasebetiyle Yenikent'li hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin kandilini tebrik etti.
Kategori: Milli Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 07 Nisan 2020
Geçerli Tarih: 28 Ekim 2020, 05:05

Kandiliniz Mübarek Olsun

"Bağışlanma, af ve şefaat gecesi olan Berat Kandili, Yenikent'li hemşerilerimize, ülkemize ve tüm İslam alemine kutlu olsun. Ramazan ayının müjdecisi olan bu önemli gecenin daralan kalplere bir aydınlık, zor durumda olanlara bir kolaylık vesilesi olması en büyük temennimizdir.

Böylesi mübarek gecelerde toplumsal sorumluluğumuzun da farkına vararak dayanışma ve yardımlaşma içinde birbirimizi sevmeli; kini ve nefreti sevgiye, bencilliği fedakarlığa dönüştürerek bütün güzellikleri birlikte paylaşmalıyız.

Bu anlamlı gecenin tüm dünyaya birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur getirmesini, yapılan ibadet ve duaların Hak katında makbul ve hayırlara vesile olmasını diliyor; tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Berat Kandili'ni kutluyorum."

Mehmet Emin YUMUŞAK
Yenikent Belediye Başkanı