19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun

Açıklama: Belediye Başkanı Mehmet Emin YUMUŞAK, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Kategori: Milli Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 19 Mayıs 2019
Geçerli Tarih: 07 Aralık 2019, 00:04

Başkan M.Emin YUMUŞAK mesajında;

Milli ve manevi değerlerine bağlı gençlikle birlikte Türkiye’nin geleceğimizin teminat altında olduğunu ifade etti ve“100 yıl önce 19 Mayıs 1919’da Türk istiklal mücadelesinin temellerinin atıldığı, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gündür.

19 Mayıs, Türk milletinin kendisini yok etmek isteyen düşmanlarına karşı bir yumruk gibi birleşerek kurtuluş mücadelesinin başlatıldığı gündür. Türk Milletinin Kurtuluş Mücadelesinin başladığı gün olan 19 Mayıs 1919, zafere giden yolda ülkemiz ve milletimiz adına atılan en önemli adımdır.

Genç nesillerimizin, geçmişten aldıkları ilhamla, Türkiye’yi daha da büyütmek, hedeflerine ulaştırmak için özveriyle çalışacağına yürekten inanıyorum. Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yâd ediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılını yürekten kutluyorum.”

Mehmet Emin YUMUŞAK

Yenikent Belediye Başkanı