Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Açıklama: 2019 yılının Ülkemize, Milletimize, ßeldemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik, huzur ve başarı getirmesini dileyerek, tüm Yenikent'li hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum. Mehmet AKDERE | Yenikent Belediye Başkanı
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 30 Aralık 2018
Geçerli Tarih: 18 Ocak 2019, 16:42

Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bıraktık. Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktadır.

2019 yılında Beldemizin her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Beldemizin  gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir.

Her yeni yıl yeni bir başlangıçtır.

2019 yılının Ülkemize, Milletimize, beldemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik, huzur ve başarı getirmesini dileyerek, tüm Yenikent'li hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.

Mehmet AKDERE

Yenikent Belediye Başkanı