EPDK Denetimleri Hakkında Basın Açıklaması

Açıklama: YENİKENT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN; Beldemizde yapılan mali kontrollerle ilgili bazı şahısların sosyal medya da yaptığı gerçek dışı paylaşımlara ilişkin olarak gerekli açıklamalara ihtiyaç duyulmuştur.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 27 Aralık 2018
Geçerli Tarih: 24 Mart 2019, 16:06

YENİKENT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN;

Son günlerde Ülke genelinde yapılan trafik ve mali kontroller Yenikent Kasabasında da yapılmaktadır. Söz konusu denetimler bazı şahıslara (petrol yada bakkal) özel değil, halka hizmet sunan tüm işletmelere yapılmaktadır.

Bu denetimlerin Yenikent Belediyesi, Belediye Başkanı yada siyasi iktidarla bir ilgisi olmayıp; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yapılmaktadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.