2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Başladı

Açıklama: Tüm ülke genelinde olduğu gibi Yenikent'te de 3 aylık yaz tatilinin ardından öğrenciler yeni eğitim yılına merhaba dedi. Yenikent'te ilk, orta ve lise olmak tüm alanlarda öğrencleri için ilk ders zili çaldı ve öğrencilerle birlikte öğretmenler de okullardaki görevlerine başladı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 19 Eylül 2018
Geçerli Tarih: 17 Aralık 2018, 13:31

Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz 17.09.2018 itibari ile ders başı yaparak okulları, öğretmenleri, arkadaşları ve kitapları ile buluştular. Bilgiyi üreten ve paylaşan, insanlığın yararına sunabilen genç nesiller, ülkelerin en büyük zenginliğidir.

Araştırıp sorgulayan , bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip eden, Atatürk ilke ve inkılaplarını kavrayan, yeni nesiller yetiştirmek adına yeni bir heyecanla değerlendirilmesi gereken yeni eğitim öğretim dönemi, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesi üzerine çıkarmalıdır.

Bu vesile ile 2018~2019 Eğitim Öğretim yılına başlarken çocuklarımızın, gençlerimizin heyecan ve coşkularını yürekten paylaşıyor, değerli öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Mehmet AKDERE