Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

Açıklama: Tüm Hemşehrilerimin Kurban Bayramını Kutlar, Sağlık, Mutluluk ve Esenlikler Dilerim. Mehmet AKDERE | Belediye Başkanı
Kategori: Dini Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 18 Ağustos 2018
Geçerli Tarih: 18 Ekim 2018, 08:25

Bayramlar toplum olarak birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı sevgi, saygı ve hoşgörünün zirveye çıktığı belki de en anlamlı günlerimizdir.

Bu günler; dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması, kimsesizlere sahip çıkılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından bir fırsat olarak görülmelidir. Beldemizde Kurban Bayramının, sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, insanlarımızın birbirlerine sıkıca kenetleneceği, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini umuyorum. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutlar, saygı ve sevgiler sunarım.

Mehmet AKDERE