Başkan Mehmet AKDERE'nin 15 Temmuz Mesajı

Açıklama: Belediye Başkanı Mehmet AKDERE yaptığı açıklamada; ’’15Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği bir tarih, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir destandır.
Kategori: 15 Temmuz Destanı
Eklenme Tarihi: 15 Temmuz 2018
Geçerli Tarih: 18 Ekim 2018, 08:24

Belediye Başkanı Mehmet AKDERE yaptığı açıklamada; "15 Temmuz vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği bir tarih, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir destandır.

🔸
Demokrasinin bir kez daha galip geldiği bu mücadelede; tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşına sadece ve sadece imanıyla, inancıyla ve yüreğiyle dikilen Türk Milleti; tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Savaşında olduğu gibi tüm fertleriyle tek yürek olarak sokaklara dökülmüş ve bir kez daha yeri geldiğinde gazi ve şehit olunabileceğini göstermiştir.
15 Temmuz'da evinde rahat oturmaktansa Ülkesi için ölmeyi tercih eden bir millettir Türkiye. Ülkemizin yüz yüze kaldığı tehditlere bedenleriyle siper olan vatandaşlarımıza karşı hepimiz sorumluluk taşıyoruz. Yaşananların tekrarına izin vermememiz, ülkemiz ve geleceğimiz için daha büyük değer üretmemiz, bir gün öncesinden daha iyi olmak üzere yorulmadan ve kararlılıkla çaba göstermemiz gerekiyor.Milletimizin darbe teşebbüsü karşısında gösterdiği refleksin böylesine senkronize olmasında güçlü bir liderliğin payı büyüktür.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın önderliği, halkın inancını pekiştirmiş ve direnişi başarılı kılmıştır.

🔹
Bu cennet vatanın kahraman evlatları, bütün terör örgütlerine karşı aynı ruh ve anlayışla birliğini, bağımsızlığını ve demokrasisini korumaya devam edecektir. Rabbim vatanımıza kast eden hainlere fırsat vermesin. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Mehmet AKDERE