Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Açıklama: Bayramın Tüm İslam alemine Ülkemize ve Yenikent Kasabası halkına; huzur, esenlik, barış ve mutluluk getirmesini dilerim.
Kategori: Dini Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 14 Haziran 2018
Geçerli Tarih: 17 Temmuz 2018, 16:34

Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz.

Bu Bayram gününde, tüm hemşerilerime saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyor, Bayram'ın Beldemize ve ülkemize, barış, gönenç ve mutluluk getirmesini diliyorum.
Yenikent’te bulunan ve ayrıca Yurt içindeki ve dışındaki tüm hemşerilerimin, Türk ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı'nı kutluyor; Bayram'ın Ulusumuza, ülkemize, kasabamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

Mehmet AKDERE