Kadir Geceniz Mübarek Olsun

Açıklama: Belediye Başkanımız Mehmet AKDERE Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan, mesajında, Yenikent halkının, Ülkemizin ve İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik etti.
Kategori: Dini Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 10 Haziran 2018
Geçerli Tarih: 15 Ekim 2018, 18:21

Kadir Gecesi : 10 Haziran 2018 Pazar

Başkan,  ‘Bin aydan daha hayırlı gece’ olarak nitelendirilen Kadir Gecesi’ne kavuşmuş bulunmaktayız. 11 ayın sultanı Ramazan ayı ile birlikte zenginleşen ve Kadir Gecesi'nde doruğa çıkan manevi güzelliklerin diğer günlerde de artarak devam etmesi dileklerinde bulundu.

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz.

Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Dargınlıklara ve kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır.

Bu münasebetle tüm Yenikent'li hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik eder, Ülkemize ve tüm insanlığa barış, sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, saygılar sunarım.

Mehmet AKDERE