Başkan AKDERE'nin Basın Açıklaması

Açıklama: Belediye Başkanımız Mehmet AKDERE 24 Haziran 2018'de yapılacak olan seçim için aday listelerinin açıklanmasıyla birlikte oluşturulan algı operasyonlarına karşı basın açıklaması yaptı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 22 Mayıs 2018
Geçerli Tarih: 16 Aralık 2018, 18:22

24 Haziran seçimlerinde Ak Parti Aksaray Milletvekili adaylarımızın açıklanmasıyla birlikte gerek bazı yerel basında gerekse sosyal medyada Vekil adaylarımızın hakkında 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi birtakım algı operasyonları oluşturulmaktadır. Algı şudur ki;

Cumhurbaşkanlığı oyum Recep Tayyip ERDOĞAN’a vekillik oyum başka partiye. Buradaki amaç Parlamentoyu kilitleyip Cumhurbaşkanımızın elini güçsüzleştirip Türkiye’yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinden uzaklaştırmaktır.

Yenikent Belediyesi olarak çok kısıtlı gelirlerimiz olmasına rağmen mevcut Milletvekillerimizle İl ve  İlçe Başkanlarımızla el ele vererek birçok hizmeti devlet ödenekleriyle başardık.
Algıya gelirsek devasa traktörlerin ve ekipmanların çalıştığı günlük 200 ton süt üreten Yonca diyarı Yenikent’ten bir gecede 26 bankanın batırıldığı, gecelik faizlerin % 7500’lere vardığı, hastanelerde insanlığın rehin kaldığı … vs. bir Türkiye’de yaşamak zorunda kalırız.

Gün birlik ve beraberlik günü.
Selam ve Saygılarımla…
  Mehmet AKDERE