Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun.

Açıklama: Belediye Başkanı Mehmet AKDERE; “Huzur, dayanışma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereket mevsimi Ramazan ayına kavuşmuş olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu nedenle tüm hemşerilerimizin ve İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Ayı’nı kutluyorum” dedi.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 16 Mayıs 2018
Geçerli Tarih: 22 Eylül 2018, 17:55

Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan-ı Şerif, dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemidir. Ramazan ayında ‘evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtulma’ müjdesi verilmiş, yüce kitabımız Kuran-ı Kerim indirilmeye başlanmış ve yine bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin bu ayda bulunması ile bu ayın önemini daha iyi idrak etmemiz sağlanmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Yenikent'li hemşehrilerim olmak üzere ülkemiz ve bütün İslam aleminin Ramazan-ı Şerifi’ni kutlar, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim.”

Mehmet AKDERE