Yenikent Mehmetçik İçin Tek Yürek

Açıklama: Yenikent Belediyesinin başlattığı "Her Mehmetçik İçin 1 Litre Süt Kampanyası" kapsamında Yenikent halkı terörle mücadele eden Mehmetçiğin yanında olduğunu göstermek için tek yürek oldu.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 10 Şubat 2018
Geçerli Tarih: 24 Nisan 2018, 07:32

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Zeytindalı Harekatı'nı yerinde bir harekat olarak gördüğünü belirten Başkan AKDERE, "Mehmetçik bizim Mehmet'imiz, Vatan bizim vatanımız. Terörle böyle bir mücadele yaptıığı için de bizzat yanlarında olamadığımız halde hem Devletimizin hemde Mehmetçiklerimizin arkasında olduğumuzu hissettirmek amacıyla böyle bir kampanya başlattık"  dedi.

Kampanyayı duyan Yenikent halkıda duyarsız kalmadı ve Mehmetçik için Tek Yürek oldu.

Kampanya kapsamında 5 tır olmak üzere yaklaşık 150.000 litre süt toplanmıştır. Toplanan sütler fabrikaya gönderilecek ve elde edilen gelir Mehmetçiğimize teslim edilecektir. Halkımızdan Allah razı olsun.

Mehmet AKDERE

Yenikent Mehmetçik İçin Tek Yürek