YENİKENT'i SEViYORUZ

Açıklama: HEY ŞEY YENİKENT için çıktığımız yolda Yenikent'te çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yenikent Belediyesi Başkan Mehmet AKDERE ve ekibi çalışmaları ile Yenikent Değişiyor, Yenikent Gelişiyor.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 01 Şubat 2018
Geçerli Tarih: 19 Kasım 2018, 12:02

Belediye Başkanı Mehmet AKDERE'nin projeleri; "Akhan-Yenikent arası yol yapımı, Yenikent Mezarlığı Çevre Düzenleme Projesi, Akhan Mezarlığı Çevre Düzenleme Projesi, Cenaze Yıkama ve Morg Aracı Alımı, Ana Yol ve Ara Yollara Taş Döşeme Projesi, Belediye Hizmet Binası Yenileme Projesi, Su Deposu Yapımı, Yaylalara Tatlı Su Hattı Projesi, Belediye Araçları Yenileme Projesi, Her Mahalleye Park Projesi, Yenikent Kanal ve Çevre Düzenleme Projesi " çalışmaları tamamlandı... Beldemizin girişi Ana yol; Düğün Salonundan başlayarak çarşı merkezine kadar kilitli taş döşemesi yapıldı. Proje kapsamında Akhan-Yenikent arası yol kenarları ağaçlandırılarak Yenikent'in çehresi değişiyor. Belde girişi ilçe girişi görünümüne kavuşturuldu.

Başkan Mehmet AKDERE ve ekibi İLÇE olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yenikent’linin hayal edemediklerini Başkan AKDERE projeleriyle gerçekleştiriyor.

YENİKENT DEĞİŞİYOR, YENİKENT GELİŞİYOR !

Yapılan Projeler ve Değişiklikler;

* Belde girişine 30.000 m² Kilitli taş döşemesi yapıldı,

* Mahalle arası yollar Kilitli parke taşı  döşemesi yapıldı,

* Kent Meydanına Bayan & Erkek Lavabo-Tuvalet-Abdest alma ve Duş alma yeri sıcak su imkanı ile halkımızın hizmetine sunulmuştur.

* Yenikent'te ve halkımıza yakışır, daha iyi bir ortamda hizmet sunulabilmesi için Belediye Hizmet Binası yenilendi.

* Belediye’ye toplantı ve seminerler için salon yapıldı,

* Kasaba Çarşı Merkezi Kaldırımları tamamen boyandı.

* 1 Adet Cenaze Yıkama ve Morg Aracı Alındı,

* 1 Adet Ford Transit Marka Su Arıza, Kanalizasyon ve Zabıta Aracı alındı,

* 1 Adet Çöp Kamyonu Alındı,

* 1 Adet New Holland Traktör Alındı,

* Belediye Araçlarımızın tamamına Bakım yapılarak, halkımızın hizmetine çalışabilir duruma getirildi,

* Kasabamızın 1/1000’lik ve 1/5000’lik imar planları ihale edildi ve yapılmaktadır.

* 2 Adet Park Yapımı tamamlandı.,

* Cülle Yaylası Su Hattı Boruları Değiştirildi,

* Belde içine ve Cülle Yaylası Yoluna 25 Km Yol baypas kullanılarak asfaltlandı,

[YENiKENT'İ SEVİYORUZ - BAŞKANI SEVİYORUZ]