Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Açıklama: 2018 yılının Ülkemize, Milletimize, ßeldemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik, huzur ve başarı getirmesini dileyerek, tüm Yenikent'li hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum. Mehmet AKDERE | Yenikent Belediye Başkanı
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 28 Aralık 2017
Geçerli Tarih: 20 Haziran 2018, 14:43

Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bıraktık. Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktadır.

2018 yılında Beldemizin her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Beldemizin  gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir.
Her yeni yıl yeni bir başlangıçtır.

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

Mehmet AKDERE