Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Açıklama: Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun Mevlid Kandili Alemlere rahmet olarak yaratılan yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa'nın (S.A.V) dünyaya teşrif ettiği gece Hayırlara vesile olsun.
Kategori: Dini Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 29 Kasım 2017
Geçerli Tarih: 15 Aralık 2017, 22:37

Kandiliniz Mübarek Olsun

Mevlid Kandili 29 Kasım 2017 Çarşamba akşamı idrak edilecek. Mevlid Kandili Alemlere rahmet olarak yaratılan yüce Peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V)'in dünyaya teşrif ettiği gece.

“Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in doğumu vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandili’ne daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Mevlid Kandili, Peygamber Efendimiz’in tüm zamanlara hitap eden ve insanlığa yol gösteren evrensel mesajlarını değerlendirmemiz açısından önemli bir gündür.

Tüm insanlığa örnek olarak gönderilen, karanlıkları aydınlığa dönüştüren Peygamberimizi sevmek; onu gereği gibi anlamak, manevi mirasına sahip çıkmak ve tavsiyelerine göre hareket etmekle olur. Bugün O’nun güzel ahlâkını, davranış ve uygulamalarını, gelişen dünya şartlarına yön verecek, insanlığın problemlerine çözüm getirecek şekilde yeniden tanımalı ve tanıtmalıyız.

Bu duygularla, bu mübarek gecenin tüm dünyada barışa, huzura ve refaha vesile olmasını diliyor; hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyorum.

Mehmet AKDERE