Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

Açıklama: 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun. Kasabamızda görev yapan ve diğer tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyorum.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 22 Kasım 2017
Geçerli Tarih: 15 Aralık 2017, 22:37

“Öğretmenler, insan hayatında iz bırakan, toplum üzerinde etkili olan kıymetli insanlardır. Hepimizin hayatında bizlere yol gösteren, doğruyu öğreten ve büyük bir azimle ülkenin geleceğinin emin ellerde yükselmesi için gayret gösteren öğretmenlerin izi vardır.

Gençliğin sadece öğrendiği konularla ilgili değil, aynı zamanda milli-manevi değerler ve tarih bilinciyle yetiştirilmesi konusunda en önemli görevi icra eden öğretmenler, toplumun önderi ve gelecek nesillerin şekillendiricisidir.

En şerefli mesleğin sahibi olan öğretmenlerimiz, kaliteli, karakterli, kâmil insanların yetişmesine de vesile olmakta, gençlere ışık tutmaktadır.

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, başta kasabamız da görev yapan tüm öğretmenlerimizin ve ülkemizde bu kutsal görevi yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

Mehmet AKDERE