Sizce 2018 Yılında Öncelikli Proje Hangisi Olmalı?

Açıklama: Yenikent Belediyesi her alanda çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. 2018 yılında yapılacak projeler arasında öncelikli olarak hangisinin yapılması gerektiği ile ilgili halkımıza anket yoluyla fikir ve önerileri sorulmaktadır.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 16 Kasım 2017
Geçerli Tarih: 15 Aralık 2017, 22:38

ANKETE KATIL
Aksaray'ın en büyük Kasabası olan Yenikent Kasabası Tarım, Hayvancılık ve Kaba Yem üretiminde Türkiye'nin en önemli üretim merkezi haline gelen Yenikentimizin her yönüyle ön plana çıkması gerekmektedir. Bu kapsamda Yenikent Belediyesi olarak "Sizce 2018 Yılında Öncelikli Proje Hangisi Olmalı? anketini halkımızın onayına sunmuş bulunmaktayız.

Anket sonuçlarına göre 2018 yılı Projesine öncelik verilerek çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Anket Soruları Şu Şekilde olacaktır.

*Çarşı Merkezi Kentsel Dönüşüm ve Belediye Hizmet Binası
(Çarşı Merkezindeki atıl binaları kentsel dönüşümü; 2 katlı 18 dükkan 1 kat 18 dükkan 2 kat ortada 3 katlı belediye hizmet binası)

*Kapalı Pazar Yeri Yapımı (4 Reyonlu 3600 m² alana sahip olan)

*Serdarlı-Hacı Hasanlı-Cülle Yaylaları arası 5 km yol yapımı

*Kasaba içerisindeki kalan yolların Kilitli Parke Taşı yapımı

Anket:
Yenikent Belediyesi Resmi Web Sitesi : www.yenikent.bel.tr/anketler.asp
Resmi Facebook Sayfası : www.facebook.com/Yenikentim/  sayfalarında yayınlanacaktır.

1-Çarşı Merkezi Düzenleme Projesi

2-Kapalı_Pazar_Yeri_Projesi