Cumhuriyetimizin 94.Yılı Kutlu Olsun

Açıklama: Yenikent Belediye Başkanı Mehmet AKDERE, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, Cumhuriyet’in 94. yılını kutladı.
Kategori: Milli Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 28 Ekim 2017
Geçerli Tarih: 23 Kasım 2017, 06:25

“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz.

Millet olarak tarihte eşine ender rastlanan bir azim ve irade ile zafere ulaştığımız Kurtuluş Savaşı’nın ardından kurulan güçlü Cumhuriyet, 94 yıldır milletimizin bağımsızlığının, topraklarımızın bölünemeyeceğinin tarihi bir ispatı olarak yaşamaktadır.

Kurtuluş Savaşı’nda verilen kahramanca mücadelenin ardından ilan edilen Cumhuriyet, milletimiz için yeniden dirilişin simgesidir. O günlerde ecdadımızın ortaya koyduğu birlik, azim ve kararlılık bugün de ülkemizin güçlü bir devlet olarak dünya milletleri arasında her geçen gün yükselmesinin en önemli kaynağıdır.

Gelecekte ülkemizin daha da güçlenmesi, kalkınması, gelecek nesillere lider bir ülke olarak bırakılması için çalışmalarımızı canla başla sürdürüyoruz.

Bu vesileyle; Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yılında başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükran ve minnetlerimizi sunuyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.

Mehmet AKDERE