Festivalde Güzellik Yarışması Yapıldı.

Açıklama: Festivalin Güzelleri Görücüye Çıktı. Aksaray Hayvancılık, Süt ve Et Teknolojileri, Çiftlik Ekipmanları ve Canlı Hayvan Irkları Fuarı ve Yonca Festivali Aksaray Tarım Ticaret Merkezi'nde başladı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 24 Ağustos 2017
Geçerli Tarih: 11 Aralık 2017, 12:10

Aksaray Hayvancılık, Süt ve Et Teknolojileri, Çiftlik Ekipmanları ve Canlı Hayvan Irkları Fuarı ve Yonca Festivali Aksaray Tarım Platformu önderliği ve Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile Aksaray Ticaret Borsası, Tarım Ticaret Merkezi'nde muhteşem bir etkinlikle start aldı.

Festivalin ilk gün açılış programında Tarım Platformu üyeleri; Aksaray İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Bestami Zabun, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı ve Aksaray Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Aksaray Damızlık Süt Sığırı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Aksaray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin, Aksaray Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Serkan Koray Zeybek, Aksaray Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldız, Aksaray Tar-Koop Başkanı Cuma Kürkçü, Aksaray Hay-Koop Başkanı Mehmet Noyan tam kadro olarak hazır bulundu.

Festivalin ilk günü kıran kırana geçen yarışmalara da sahne oldu. En Güzel Holstein İnek ve Buzağı, En Güzel Simental İnek ve Buzağı yarışmalarında ödüller sahiplerini buldu.

KAYNAK: Aksaray Ticaret Borsası