Emlak, İlan ve Çevre Temizlik Vergisinde Son Ödeme Tarihi 31 Mayıs

Açıklama: 2017 yılı Emlak, İlan ve Çevre Temizlik Vergisinin 1’inci taksitinin son ödeme tarihi 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 31 Mayıs 2017
Geçerli Tarih: 27 Haziran 2017, 23:55

2017 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin 1’inci taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü olduğu belirtildi.

Belediyemiz Mali İşler Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklama şöyle; “Belediyemiz Gelirler tahakkuk ve takip birimince tahsil edilmekte olan 2017 yılı Emlak vergisi, Çevre Temizlik vergisi ve İlan reklam vergisi 1’inci taksit yatırma tarihi 31 Mayıs Çarşamba günü mesai bitimine kadar olup, Bina, arsa ve arazi gibi gayrimenkullere sahip mükelleflerin Emlak vergisini, İş yerinde oturanların (ÇÖP) Çevre Temizlik vergisinin zamanında yatırmaları gerekmektedir. Tarihinde yatırılmayan vergiler için günlük gecikme cezası uygulamasının kanun gereğidir. Mükelleflerin cezalı duruma düşmemesi için vergilerini zamanında ödemeleri önemle duyurulur"