Başkan Mehmet AKDERE'nin 19 Mayıs Mesajı

Açıklama: Yenikent Belediye Başkanı Mehmet AKDERE, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak ülkenin geleceği olan gençlerin bayramını tebrik etti.
Kategori: Milli Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 18 Mayıs 2017
Geçerli Tarih: 18 Ağustos 2017, 10:07

19 Mayıs 1919 tarihi, milletine güvenen ve inanan bir kahramanın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş savaşını başlatmak üzere Samsun’dan başlayarak Anadolu’ya ayak bastığı ve millet olarak varlığımızı güçlendiren, umutları canlandıran, kaderimizi değiştiren, yolumuzu aydınlatan tarihi bir gündür. Bu tarihin gençlere armağan edilmesi Türk gençliğine olan güveni ve inancı göstermektedir.

Siz değerli gençler; üzerinize düşen en büyük vazife bu kutsal vatanı muhafaza etmek, daha ileriye götürmek, vatanımızı tüm zenginlikleri ile milli ve manevi değerlerini koruyarak gelecek nesillere teslim etmektir.

Sizler bu sorumluluğu yerine getirmek için okuyan, anlayan neticede ulaşılan bilgiyle sorgulayan, fikreden, doğruyu yapan ve iyi insan olma yolunda sağlam adımlar atan kişiler olmalısınız.
Bu duygu ve düşüncelerle Yenikent halkımızın ve Milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, geleceğimizin teminatı siz değerli gençlerimize güveniyor ve hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Mehmet AKDERE