Akhan Mezarlığı Çevre Düzenleme Projesi Başladı

Açıklama: Yenikent Belediye Başkanı Mehmet AKDERE'nin projeleri arasında yer alan "Yenikent Mezarlık ve Çevre Düzenleme Projesi" çalışmaları kapsamında Akhan Mezarlığı Çevre Düzenleme çalışmaları başladı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 08 Mayıs 2017
Geçerli Tarih: 11 Aralık 2017, 12:14

Yenikent Belediye Başkanı Mehmet AKDERE'nin projeleri arasında yer alan "Yenikent Mezarlık ve Çevre Düzenleme Projesi" kapsamında Akhan Mezarlığı Çevre Düzenleme çalışmaları başladı.

Başkan AKDERE; "Geçmişini bilmeyen, geçmişine gerekli değeri vermeyen gelecekte var olamaz" prensibi ile ebediyete intikal etmiş büyüklerimizin ebedi istirahatlarını yaptıkları Kabristanlıklarımızı cennet bahçesine dönüştürmek bizim görevimizdir. Yenikent'te bulunan mezarlığın çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Akhan'da bulunan mezarlığında çevre düzenleme, yeşillendirme ve yaya yolları yapmak için hemen çalışmaya başladık. Kabristanlık içerisine kilitli bordür taşı döşenerek kullanışlı güzel bir çalışma yapacağız.” dedi.