Yenikent’te Kanal Islahı Projesi Başladı

Açıklama: Yenikent'te Belediye tarafından planlanan Kanal Islah ve Çevre Düzenlemesi Projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlandı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 05 Nisan 2017
Geçerli Tarih: 21 Ekim 2017, 11:46

Konuyla ilgili bilgi veren Başkan Mehmet AKDERE, kanal ıslahı ve çevre düzenlemesi kapsamında bir süredir planlama yapıldığını belirterek, projenin hayata geçirilmesi için çalışmalara başladıklarını söyledi. Çalışmalar kapsamında yaklaşık 2,5 kilometre mesafedeki bir alanda kanal ıslahı çalışması yapılacağını belirten Başkan Akdere, “Amacımız su taşkınlarını korumak ve olası kuvvetli yağışlarda bu kanalları tahliye kanalı kullanmak. Mamasın Barajı’nda çok doluluk olduğu zaman da bu kanallarla mera arazilerine kadar su geçişi sağlanacak. Çalışmalarımız şu an itibari ile başladı. Ekiplerimiz hummalı bir çalışmaya girdi. İnşallah kısa bir sürede çalışmalarımızı bitireceğiz” dedi.

Belde halkı ise, Başkan Mehmet Akdere’ye çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, çalışmaların hayırlı olması temennisinde bulundu.