Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.

Açıklama: Belediye Başkanı Mehmet Emin YUMUŞAK, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, bu mübarek gecenin başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diledi.
Kategori: Dini Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 21 Mart 2020
Geçerli Tarih: 28 Ekim 2020, 05:32

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK; mesajında, içinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda insanların gönlünde hayırda yarışma ve Allah'a yaklaşma arzusunun zirveye ulaştığına dikkat çeken Başkanımız, "Ramazan'ın müjdecisi olan üç aylardan Recep Ayı'nın içindeyiz. Buram buram rahmet ve bereket kokan bu aylar içerisinde de kandillerin ayrı bir yeri var. Peygamber Efendimizin kutlu bir yolculuk sonunda Cenab-ı Hakk'a ulaştığı Miraç Gecesi'ni idrak ediyoruz.

İçinde büyük hikmetler barındıran mucizelerle dolu bir gece olan mübarek Miraç Kandili’ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu gece hep beraber toplumun birlik ve beraberliği için, ülkemizin huzur ve selameti için dua edelim. Umulur ki Cenab-ı Hakk, yapılan dua ve niyazlar hürmetine bizi merhametinden mahrum etmez. Düşkünlerin kurtulması, hastaların şifa bulması, huzursuzlukların son bulması için bu gecenin büyük fırsat olduğunu unutmayalım ve bu fırsatı iyi değerlendirelim."

Yenikent'li hemşerilerimizin Miraç kandilini tebrik ediyor, Beldemiz başta olmak üzere ülkemiz, İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlı gelişmelere vesile olmasını temenni ediyorum.

Mehmet Emin YUMUŞAK