Van'a Yardım Kampanyası

Tarih 13 Aralık 2011 Editör Yenikent Belediyesi
Okunma Sayısı : 1999

Yenikent Belediyesi, Van Depremi sonrası bölgeye yardım için seferber oldu. Depremzedelere yardım için başlattığı kampanyayı sürdüren Yenikent'li öğrenciler, vatandaşlara çağrıda bulundu. Toplanan yardımlar belediye tarafından Van'a ulaştırılacak.

Yenikent Belediye Başkanı Mehmet Emin YENİSAN, Van’daki depremin herkesi derinden yaraladığını belirterek, başlatılan yardım kampanyasıyla toplanan yardımların Van’a ulaştırılacağını söyledi. ‘Van’daki kardeşlerimizin yarasını ve acısını yüreğimizde hissediyoruz’ diyen Başkanımız, “Millet olarak bu tür durumlardan el ele vererek, birlik ve beraberlik içerisinde, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu yeniden canlandırarak çıkabiliyoruz. Yenikent Belediyesi olarak Yenikent’li öğrencilerin başlattığı yardım kampanyasına tüm hemşerilerimizden ilgi ve destek bekliyoruz. Gün, yardımlaşma ve dayanışma günüdür. Gün yaraları sarma günüdür. Vanlı kardeşlerimizin acısını paylaştığımız gibi yaralarına bir nebze de olsa merhem olursak ne mutlu bize.” diye konuştu.

Haber    : Mustafa KAL|N
Fotograf : Hüseyin AKDERE

Bu haber 1999 defa okunmuştur.

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com