Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Tarih 24 Mayıs 2020 Editör Yenikent Belediyesi

Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan mesajında:

“Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bütün bu değerleri barındıran Ramazan Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir.

Bütün dünya da olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs salgını olumsuz etkilerini gösterdi. Bu sıkıntılı günlerimizi sağlıklı atlatabilmemiz için alınan tedbirlere uyarak bayramımızı sevdiklerimiz için evlerimizde kalarak geçirmeliyiz.

Bu vesileyle Ramazan Bayramının insanlığa, İslam alemine, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

Mehmet Emin YUMUŞAK

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

Başkan M.Emin YUMUŞAK'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı

Başkan M.Emin YUMUŞAK'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik...

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2020       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com