Başkan M.Emin YUMUŞAK'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı

Tarih 23 Nisan 2020 Editör Yenikent Belediyesi

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan mesajında; "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yıldönümünü ve Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz."

“Bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan eden yüce Atatürk, böylelikle çocuklara verdiği değere ve yeni Türk Ulusu’nun geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir.”

Çocuklar, “Yarının gençleri ve büyükleri olarak, Ulusumuzun güven ve desteği ile her zaman başarılı olacağınıza yürekten inanıyor, tarihin akışını değiştiren Yüce Türk Ulusu'nun mensubu olmanın verdiği gurur ve güvenle, Cumhuriyet'in korunması ve yaşatılması, ülkemizin her alanda gelişmesi çabalarına öncülük edeceğinize inancımız sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum.

Mehmet Emin YUMUŞAK
Yenikent Belediye Başkanı

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2020       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com