Başkan Kurum ve Belediye Ziyaretleri Yaptı

Tarih 07 Nisan 2020 Editör Yenikent Belediyesi

" BAŞKAN ZİYARETLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR "

Belediye Başkanımız Mehmet Emin Yumuşak, Kurum ve Belde Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Ziyaret Kapsamında;
📍 Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Sn.Hamit ÖZKÖK'ü,
📍 Eşmekaya Belediye Başkanı Sn. İsmail Hakkı GÜNEŞ'i,
📍 Yeşilova Belediye Başkanı Sn. Veyis BAYSAL'ı,
📍 Bağlıkaya Belediye Başkanı Sn. Dursun ESER'i
makamlarında ziyaret ederek 'Berat Kandili'ni kutladı, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu ve hediyeler takdim etti.

Başkanımız M.Emin Yumuşak'ın ziyaretinden memnuniyet duyan Borsa Başkanı Hamit ÖZKÖK ve Belediye Başkanları teşekkür ettiler.

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2020       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com