POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN

Tarih 07 Nisan 2020 Editör Yenikent Belediyesi

Huzur ve güvenliğimiz için fedakarca çalışan Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

#PolisHaftası 🇹🇷

Vatan uğruna şehit düşen polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Mehmet Emin YUMUŞAK

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2020       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com