Yenikent Mezarlığına Fidan Dikildi

Tarih 26 Şubat 2020 Editör Yenikent Belediyesi

Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK tarafından yapılan projelerle Yenikent her geçen gün değişmeye devam ediyor. Belediyenin başlatmış olduğu "Yeşil Yenikent" projesi kapsamında Yenikent Mezarlığına Fidanı dikimi yapıldı.

Yenikent Belediye Başkanı Mehmet Emin YUMUŞAK'ın başlatmış olduğu "Yeşil Yenikent" projesi kapsamında Yenikent Mezarlığına Fidanı dikimi yapıldı.

Başkan; "Geçmişini bilmeyen, geçmişine gerekli değeri vermeyen gelecekte var olamaz" prensibi ile ebediyete intikal etmiş büyüklerimizin ebedi istirahatlarını yaptıkları Kabristanlıklarımızı cennet bahçesine dönüştürmek bizim görevimizdir. Kabristanlığımızı içerisinde yeşillendirme çalışmalarımız devam etmektedir.” dedi.

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2020       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com