BAŞKANDAN AÇIKLAMA

Tarih 17 Temmuz 2019 Editör Yenikent Belediyesi

Son günlerde Sosyal Medya üzerinden hakkımda yapılan eleştirilere ilişkin olarak;

AÇIKLAMA

MEHMET EMİN YUMUŞAK

Yenikent Belediye Başkanı

Yenikent Belediye Başkanı olarak göreve geldiğimiz günden bu yana gecemiz-gündüzümüz Yenikent için daha güzel ne yapabiliriz, nasıl yapabiliriz bunun gayretinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yenikent’teki yolların yapımında kullanılmak üzere 1200 araba asfalt aldık, yol yapım çalışmalarımız devam etmektedir ve elimizden geldiğince yapmaya gayret edeceğim.

Hakkımızda asılsız iftira atanlara da yasal yollardan gereğini yapacağız. Yenikent’e hizmet için ne gerekiyorsa şahıs yada parti ayrımı olmadan yapmaya devam edeceğiz. 18 madde uygulanan yerlerde de ne gerekiyorsa onu yapacağız.

Ayrıca Sosyal Medya üzerinde eleştiri yapanları da Belediye’ye davet ediyorum, gerekli açıklamaları orada yapacağım buyursunlar gelsinler.

Halkımızın bize verdiği görevi en iyi şekilde yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Saygılarımla.

Mehmet Emin YUMUŞAK

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA Belediye ve mücavir alan sınırları içinde ve dışında kalan yerlerde son günlerde yapılan inşaatlara ilişkin olarak....

Yenikent'ten Yonca İhracaatı Başladı

Yenikent'ten Yonca İhracaatı Başladı Aksaray’ın yoncasıyla marka haline gelen Yenikent bölgemizden Dubai ve Katar'a yonca sevkiyatı başladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com