DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA

Tarih 17 Temmuz 2019 Editör Yenikent Belediyesi

Belediye ve mücavir alan sınırları içinde ve dışında kalan yerlerde son günlerde yapılan inşaatlara ilişkin olarak...

D U Y U RU

YENİKENT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Yenikent Kasabası sınırları içerisinde bulunan;
Belediye  ve mücavir alan sınırları içinde ve dışında kalan yerlerde son günlerde inşaat temellerinin atıldığı sıkça görülmektedir. Tapusu olmayan yerlere taş döken, briket, demir vb. malzeme koyan ve inşaatı yapılan ruhsatsız ve kaçak yapılar Belediye ekipleri tarafından yıkılacaktır, malzemelerine de el konulacaktır. İnşaat ve yapı malzemesi sahiplerinin 1 hafta içerisinde inşaatlarını durdurmaları, yapı malzemelerini kaldırmaları gerekmektedir. Halkımıza ilanen duyurulur.

Mehmet Emin YUMUŞAK

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2020       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com