Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Tarih 12 Mayıs 2019 Editör Yenikent Belediyesi

Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Hayatın tüm güzelliklerine layık olan, bizler için tüm zorluklara göğüs geren, bizlere iyiliği, dürüstlüğü, doğruluğu, güzel ahlakı öğreten, geleceğimiz için gecesini gündüzüne katan baş tacımız annelerimizin, özellikle kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan annelerinin Anneler Günü'nü tebrik ediyor, tüm annelerimize sevgilerimi, saygılarımı ve selamlarımı iletiyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Mehmet Emin YUMUŞAK

Yenikent Belediye Başkanı

#CennetAnalarınAyaklarıAltındadır
#AnnelerGünüKutluOlsun

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

Başkan Av.İbrahim ERGİN'in Cenaze Törenine Katıldı

Başkan Av.İbrahim ERGİN'in Cenaze Törenine Katıldı Belediye Başkanı Mehmet Emin YUMUŞAK ofisinde vurularak hayatını kaybeden Avukat İbrahim Ergin'in Somuncubaba K...

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com