Başkan Av.İbrahim ERGİN'in Cenaze Törenine Katıldı

Tarih 30 Nisan 2019 Editör Yenikent Belediyesi

Belediye Başkanı Mehmet Emin YUMUŞAK ofisinde vurularak hayatını kaybeden Avukat İbrahim Ergin'in Somuncubaba Külliyesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Emin YUMUŞAK ofisinde vurularak hayatını kaybeden Avukat İbrahim Ergin'in Aksaray Somuncubaba Külliyesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Başkanımız; “İbrahim Ergin kardeşimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com