Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Tarih 01 Mayıs 2019 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız Mehmet Emin Yumuşak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız, “Alnından akan terden, gayreti, çalışkanlığı ve emeğinden başka hiçbir gücü bulunmayan çalışan kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” dedi.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Yeni Yılınız Kutlu Olsun 2020 yılının Ülkemize, Milletimize, Beldemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik, huzur ve başarı getirmesin...

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

BAŞKANDAN AÇIKLAMA Son günlerde Sosyal Medya üzerinden hakkımda yapılan eleştirilere ilişkin olarak;

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2020       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com