Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Tarih 01 Mayıs 2019 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız Mehmet Emin Yumuşak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız, “Alnından akan terden, gayreti, çalışkanlığı ve emeğinden başka hiçbir gücü bulunmayan çalışan kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” dedi.

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

Başkan Av.İbrahim ERGİN'in Cenaze Törenine Katıldı

Başkan Av.İbrahim ERGİN'in Cenaze Törenine Katıldı Belediye Başkanı Mehmet Emin YUMUŞAK ofisinde vurularak hayatını kaybeden Avukat İbrahim Ergin'in Somuncubaba K...

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com