Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Tarih 01 Mayıs 2019 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız Mehmet Emin Yumuşak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız, “Alnından akan terden, gayreti, çalışkanlığı ve emeğinden başka hiçbir gücü bulunmayan çalışan kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” dedi.

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

BAŞKANDAN AÇIKLAMA Son günlerde Sosyal Medya üzerinden hakkımda yapılan eleştirilere ilişkin olarak;

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA Belediye ve mücavir alan sınırları içinde ve dışında kalan yerlerde son günlerde yapılan inşaatlara ilişkin olarak....

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com