Başkan M.Emin YUMUŞAK Mazbatayı Aldı

Tarih 15 Nisan 2019 Editör Yenikent Belediyesi

31 Mart 2019 Mahalli Idareler Seçimlerinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Yenikent Belediye Başkanı seçilen Mehmet Emin YUMUŞAK Mazbatayı aldı.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Yenikent Belediye Başkanı seçilen Mehmet Emin YUMUŞAK Mazbatayı aldı.

Aksaray Adliyesinde yapılan mazbata programı; Aksaray MHP İl Başkanı Av.Mustafa Çölkesen, Parti teşkilatı ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Hayırlı uğurlu olsun.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Yeni Yılınız Kutlu Olsun 2020 yılının Ülkemize, Milletimize, Beldemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik, huzur ve başarı getirmesin...

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

BAŞKANDAN AÇIKLAMA Son günlerde Sosyal Medya üzerinden hakkımda yapılan eleştirilere ilişkin olarak;

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2020       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com