Başkan M.Emin YUMUŞAK Mazbatayı Aldı

Tarih 15 Nisan 2019 Editör Yenikent Belediyesi

31 Mart 2019 Mahalli Idareler Seçimlerinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Yenikent Belediye Başkanı seçilen Mehmet Emin YUMUŞAK Mazbatayı aldı.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Yenikent Belediye Başkanı seçilen Mehmet Emin YUMUŞAK Mazbatayı aldı.

Aksaray Adliyesinde yapılan mazbata programı; Aksaray MHP İl Başkanı Av.Mustafa Çölkesen, Parti teşkilatı ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Hayırlı uğurlu olsun.

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com