Başkan M.Emin YUMUŞAK Mazbatayı Aldı

Tarih 15 Nisan 2019 Editör Yenikent Belediyesi

31 Mart 2019 Mahalli Idareler Seçimlerinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Yenikent Belediye Başkanı seçilen Mehmet Emin YUMUŞAK Mazbatayı aldı.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Yenikent Belediye Başkanı seçilen Mehmet Emin YUMUŞAK Mazbatayı aldı.

Aksaray Adliyesinde yapılan mazbata programı; Aksaray MHP İl Başkanı Av.Mustafa Çölkesen, Parti teşkilatı ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Hayırlı uğurlu olsun.

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

BAŞKANDAN AÇIKLAMA Son günlerde Sosyal Medya üzerinden hakkımda yapılan eleştirilere ilişkin olarak;

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA Belediye ve mücavir alan sınırları içinde ve dışında kalan yerlerde son günlerde yapılan inşaatlara ilişkin olarak....

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com