Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK Göreve Başladı.

Tarih 16 Nisan 2019 Editör Yenikent Belediyesi

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Yenikent Belediye Başkanı seçilen Mehmet Emin YUMUŞAK, düzenlenen törenle Yenikent Belediye Başkanlığı görevini devraldı ve Başkanlık makamına oturdu.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Yenikent Belediye Başkanı seçilen Mehmet Emin YUMUŞAK görevi devraldı.

Belediye binasında düzenlenen törende Kurban kesilerek dualarla hep birlikte Amin denilerek görevi devralan Mehmet Emin YUMUŞAK makamına geçti.

Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, "Bir yerel seçimi geride bıraktık. sonuçların Beldemize, insanımıza güzelliklere, mutluluğa vesile olmasını diliyorum. Burada en büyük sevincim, seçimlerin hiçbir olumsuzluk yaşanmadan, büyük bir olgunluk içinde sonuçlanmasıdır. Öncelikle hoşgörü ortamına katkı sağlayan tüm hemşehrilerime, bütün partilerimizin temsilcilerine, milletvekilimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hizmet yarışında bayrağı daha yukarılara taşımak için ekibimle birlikte yoğun gayret göstereceğiz." dedi.

Yenikent'ten Yonca İhracaatı Başladı

Yenikent'ten Yonca İhracaatı Başladı Aksaray’ın yoncasıyla marka haline gelen Yenikent bölgemizden Dubai ve Katar'a yonca sevkiyatı başladı.

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com