“E-Belediye Bilgi Sistemi” Proje Eğitimi

Tarih 25 Şubat 2019 Editör Yenikent Belediyesi

“E-Belediye Bilgi Sistemi” Proje eğitimi başladı
İçişleri Bakanlığınca uygulamaya konulan, belediyelerin mevzuatla kendilerine verilen görev ve hizmetlerin yürütülmesi ve vatandaşlar tarafından yapılan başvuruların sonuçlandırılması amacıyla her türlü idari iş ve işlemin yürütüleceği "E-Belediye Bilgi Sistemi” projesi kapsamında belediye personellerimiz tarafından çalışmalara başlanıldı.

“E-Belediye Bilgi Sistemi” Proje eğitimi başladı

Aksaray’da öncü olan belediyemiz; Bursa, Hatay, Kahramanmaraş, Van, Trabzon Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte 120 il, ilçe ve belde belediyesinin katıldığı İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesinin gerçekleştirdiği e E-Belediye Bilgi Sistemi” Proje eğitimi başlamıştır.

Projenin Belediyemizde uygulanmasıyla birlikte, zamandan ve mekandan bağımsız belediyecilik işlemleri çok daha hızlı ve etkin bir şekilde gerçekleştirilecektir.
Halkımıza hayırlı uğurlu olsun.

Mehmet AKDERE

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun Bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum. Ruhları şad, me...

İstiklal Marşının 98.Yılı Kutlu Olsun

İstiklal Marşının 98.Yılı Kutlu Olsun Belediye Başkanı Mehmet AKDERE; İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. Yılını kutladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com