Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Tarih 30 Aralık 2018 Editör Yenikent Belediyesi

2019 yılının Ülkemize, Milletimize, ßeldemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik, huzur ve başarı getirmesini dileyerek, tüm Yenikent'li hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.
Mehmet AKDERE | Yenikent Belediye Başkanı

Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bıraktık. Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktadır.

2019 yılında Beldemizin her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Beldemizin  gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir.

Her yeni yıl yeni bir başlangıçtır.

2019 yılının Ülkemize, Milletimize, beldemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik, huzur ve başarı getirmesini dileyerek, tüm Yenikent'li hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.

Mehmet AKDERE

Yenikent Belediye Başkanı

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun Bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum. Ruhları şad, me...

İstiklal Marşının 98.Yılı Kutlu Olsun

İstiklal Marşının 98.Yılı Kutlu Olsun Belediye Başkanı Mehmet AKDERE; İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. Yılını kutladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com