EPDK, Yenikent'te Denetim Yaptı

Tarih 27 Aralık 2018 Editör Yenikent Belediyesi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Yenikent genelinde faaliyet gösteren Akaryakıt ve LPG oto gaz istasyonlarında denetim yaptı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ile müştereken yapılan denetimde beldemizde  faaliyet gösteren Akaryakıt ve LPG istasyonlarında 5015 sayılı Petrol Piyasası Kanunu ile 5307 sayılı Sıvılaştırılmış Petrol Gazları Kanunu kapsamında denetimler yapıldı.

Bakanlık ve İl Müdürlüğü yıllık faaliyet programı doğrultusunda İlimiz merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren Akaryakıt ve LPG İstasyonlarında nihai tüketiciye satışı yapılan motorin, benzin ve gazyağının TÜBİTAK tarafından geliştirilen akaryakıtın kaçak olup olmadığının tespitini yapan Ulusal Marker cihazıyla Akaryakıt kontrolü, LPG oto gaz istasyonlarında işletmelerin güvenli bir şekilde çalıştırılıp hizmet vermesi açısından LPG oto gaz Sorumlu Müdür belgesi ve sözleşmelerinin geçerliliğini, otomasyon sistemi, tank yerleşim vaziyet planı, tabela ve pompa fiyatlarının aynı olup olmadığının kontrolü bakımından denetim yapıldı.

Yenikent Kasabasında faaliyet gösteren 7 adet akaryakıt ve LPG oto gaz  satış istasyonlarında yapılan denetimlerde; eksik belgesi olanlarla ilgili tutanak düzenlendi.

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun Bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum. Ruhları şad, me...

İstiklal Marşının 98.Yılı Kutlu Olsun

İstiklal Marşının 98.Yılı Kutlu Olsun Belediye Başkanı Mehmet AKDERE; İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. Yılını kutladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com