EPDK Denetimleri Hakkında Basın Açıklaması

Tarih 27 Aralık 2018 Editör Yenikent Belediyesi

YENİKENT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN;
Beldemizde yapılan mali kontrollerle ilgili bazı şahısların sosyal medya da yaptığı gerçek dışı paylaşımlara ilişkin olarak gerekli açıklamalara ihtiyaç duyulmuştur.

YENİKENT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN;

Son günlerde Ülke genelinde yapılan trafik ve mali kontroller Yenikent Kasabasında da yapılmaktadır. Söz konusu denetimler bazı şahıslara (petrol yada bakkal) özel değil, halka hizmet sunan tüm işletmelere yapılmaktadır.

Bu denetimlerin Yenikent Belediyesi, Belediye Başkanı yada siyasi iktidarla bir ilgisi olmayıp; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yapılmaktadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun Bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum. Ruhları şad, me...

İstiklal Marşının 98.Yılı Kutlu Olsun

İstiklal Marşının 98.Yılı Kutlu Olsun Belediye Başkanı Mehmet AKDERE; İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. Yılını kutladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com