Yenikent'e Modern Pazar Yeri Projesi

Tarih 10 Kasım 2018 Editör Yenikent Belediyesi

Başkan AKDERE'nin söz verdiği projeler arasında yer alan "Modern Pazar Yeri Projesi" tamamlandı.
Halkımıza ve pazarcı esnafımıza hayırlı olsun.

☘️Yenikent'e Modern Pazar Yeri Projesi

Pazar alanı çevresindeki yollar imara uygun şekilde açılarak, pazar alanına 4000 m² kilitli parke taşı döşendi.
Pazar alanı alt yapısı hazırlanarak, yüzey betonu atıldı.
Proje kapsamında Pazaryeri Zabıta noktası, bina içerisinde halkımızın kullanabileceği bekleme salonu, bay ve bayan lavobalar ve abdesthane yapıldı. Pazar alanına peron ve numaralama işlemi tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmuştur.
Halkımıza ve pazarcı esnafımıza hayırlı olsun.

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com