2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Başladı

Tarih 19 Eylül 2018 Editör Yenikent Belediyesi

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Yenikent'te de 3 aylık yaz tatilinin ardından öğrenciler yeni eğitim yılına merhaba dedi. Yenikent'te ilk, orta ve lise olmak tüm alanlarda öğrencleri için ilk ders zili çaldı ve öğrencilerle birlikte öğretmenler de okullardaki görevlerine başladı.

Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz 17.09.2018 itibari ile ders başı yaparak okulları, öğretmenleri, arkadaşları ve kitapları ile buluştular. Bilgiyi üreten ve paylaşan, insanlığın yararına sunabilen genç nesiller, ülkelerin en büyük zenginliğidir.

Araştırıp sorgulayan , bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip eden, Atatürk ilke ve inkılaplarını kavrayan, yeni nesiller yetiştirmek adına yeni bir heyecanla değerlendirilmesi gereken yeni eğitim öğretim dönemi, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesi üzerine çıkarmalıdır.

Bu vesile ile 2018~2019 Eğitim Öğretim yılına başlarken çocuklarımızın, gençlerimizin heyecan ve coşkularını yürekten paylaşıyor, değerli öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyoruz.

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

BAŞKANDAN AÇIKLAMA Son günlerde Sosyal Medya üzerinden hakkımda yapılan eleştirilere ilişkin olarak;

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA Belediye ve mücavir alan sınırları içinde ve dışında kalan yerlerde son günlerde yapılan inşaatlara ilişkin olarak....

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com