Beldemizden Sinan GENE Vefat Etmiştir.

Tarih 29 Ağustos 2018 Editör Yenikent Belediyesi

Merhum Sinan GENE'ye Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemiz Halkından Mehmet oğlu Sinan GENE 25/08/2018 tarihinde yurt dışında geçirmiş olduğu trafik kazasında vefat etmiş olup, tüm halkımıza elemle duyurulur.

Yenikent Belediyesi

Vefat Haberleri

Beldemizden Hamdi ÇİNİ Vefat Etmiştir.

Beldemizden Hamdi ÇİNİ Vefat Etmiştir. Merhum Hamdi ÇİNİ'ye Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

Beldemizden Hasan Hüseyin BAŞER Vefat Etmiştir.

Beldemizden Hasan Hüseyin BAŞER Vefat Etmiştir. Merhum Hasan Hüseyin BAŞER'e Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2018       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com