Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

Tarih 09 Ağustos 2019 Editör Yenikent Belediyesi

Tüm Hemşehrilerimin Kurban Bayramını Kutlar, Sağlık, Mutluluk ve Esenlikler Dilerim.
Mehmet Emin YUMUŞAK | Belediye Başkanı

Bayramlar toplum olarak birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı sevgi, saygı ve hoşgörünün zirveye çıktığı belki de en anlamlı günlerimizdir.

Bu günler; dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması, kimsesizlere sahip çıkılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından bir fırsat olarak görülmelidir. Beldemizde Kurban Bayramının, sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, insanlarımızın birbirlerine sıkıca kenetleneceği, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini umuyorum. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutlar, saygı ve sevgiler sunarım.

Mehmet Emin YUMUŞAK

Dini Bayram Kutlama

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kadir Geceniz Mübarek Olsun

Kadir Geceniz Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan, mesajında, Y...

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com