Belediye Başkanı AKDERE’den Teşekkür Mesajı

Tarih 25 Haziran 2018 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent Belediye Başkanı Mehmet AKDERE 24 Haziran 2018'de Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçimleri için sandık başına giden ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ı destek veren herkese teşekkür etti.

Yenikent Belediye Başkanı Mehmet AKDERE 24 Haziran 2018'de Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçimleri için sandık başına giden ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a destek veren herkese teşekkür etti.

Başkan Mesajında;

Aziz milletimiz kararını verdi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Türkiye Cumhuriyeti'nin 1.Devlet Başkanı seçildi. Ülkemize, İlimize ve Yenikent’imize hayırlı uğurlu olsun.

Mehmet Akdere
Yenikent Belediye Başkanı

#GüçlüLider
#GüçlüHükümet
#GüçlüMeclis
#VakitTürkiyeVakti
#VakitYenikentVakti

Seçim Sonuçları

YENİKENT SEÇİM SONUÇLARI

YENİKENT SEÇİM SONUÇLARI Türkiye 24 Haziran 2018'de Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçimleri için hem yurt içinde hem de yurt d...

Yenikent'te 2017 Referandum Sonuçları

Yenikent'te 2017 Referandum Sonuçları Daha güçlü bir Türkiye için yapılan 16 Nisan 2017 Referandumunda Yenikent'te %90 katılım sağlandı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2018       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com