YENİKENT'TEN YİNE REKOR DESTEK

Tarih 25 Haziran 2018 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent'te 24 Haziran 2018'de Cumhurbaşkanı seçimleri için seçmenler sandık başına gitti. YENİKENT Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a %81 oy oranıyla destek verdi.

Cumhurbaşkanlığı Seçimi

Yenikent'te, AK Parti'nin adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2.368, CHP'nin adayı Muharrem İnce 265, İyi Parti'nin adayı Meral Akşener 279, HDP'nin adayı Selahattin Demirtaş 6, Saadet Partisi'nin adayı Temel Karamollaoğlu 3, Vatan Partisi'nin adayı Doğu Perinçek 5 oy aldı.

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

BAŞKANDAN AÇIKLAMA Son günlerde Sosyal Medya üzerinden hakkımda yapılan eleştirilere ilişkin olarak;

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA

DUYURU-İZİNSİZ YAPILAR HAKKINDA Belediye ve mücavir alan sınırları içinde ve dışında kalan yerlerde son günlerde yapılan inşaatlara ilişkin olarak....

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com